Защо корпоративно облекло от СТАР-БГ.КОМ?

В корпоративно облекло инвестират компании и фирми, които се ползват с доверие,  разпознаваемост и изграждат устойчива социална политика. Тези ключови комуникационни визии стабилизират имиджа и надеждността на фирмата с недвусмислено съобщение – „Фирмата се грижи за своите служители, ще се погрижи и за Вас“! Това показва и дългогодишният опит на утвърдилата се на пазара фирма СТАР-БГ.КОМ – към която все повече организации се обръщат за изработване и брандиране на корпоративно облекло.

Интересно е, че оригиналното послание и дрескодът на съвременното корпоративно облекло се разчупва все повече. Наред с това качеството и креативността се ценят много от хората. Днес силно впечатление прави както класическият костюм, така и например удобната и елегантна риза, поло-тениска, суитшърт и тениска с креативен надпис. Предпочитанията са все по-индивидуални и интересни.

 

 

В целия процес на реализация има важни специфики за успешността на услугата – корпоративно облекло. СТАР-БГ.КОМ е предпочитана фирма, чиято комплексна услуга е със следните важни предимства.

СТАР-БГ.КОМ поема Вашата поръчка за корпоративно облекло от идейния проект до безплатната доставка

Фирмата често е предпочитана заради цялостното комплексно обслужване с добавена стойност – от запитването до доставката, включително. Вашето готово корпоративно облекло достига в срок до съответния офис, склад и т. н. Цялата процедура по Вашата поръчка се осъществява с висок професионализъм.

 

 СТАР-БГ.КОМ налага стандарт на качество

Важно предимство на текстилните продукти, които предлага СТАР-БГ.КОМ е високото качество на материите заедно с оптимално достъпната цена. Вашата поръчка е максимално рентабилна. Изготвя се с точност, както по идея и конкретни спецификации, зададени от Вас, така и изцяло от екипа на фирмата. Ще Ви бъдат дадени насоки и професионален съвет с цел постигане на оптимално ефективна кампания.

 

СТАР-БГ.КОМ разполага с пълен набор най-съвременни и качествени технологии за брандиране

СТАР-БГ.КОМ предлага ранообразна гама текстилни материи за корпоративно облекло. Те могат да бъдат брандирани с най-съвременните технологии – Ситопечат, Сито Трансфер, Флок, Дигитален принт, Солвентен печат, Бродерия, Сублимация,  Сублимация с пришиване и Директна сублимация върху текстил.

 

 

СТАР-БГ.КОМ изготвя проекта за корпоративно облекло коректно и професионално

СТАР-БГ.КОМ  е дългогодишен вносител и дистрибутор на марките Adler, James & Nicholson, Stedman, Myrtle Beach, Fruit of the Loom, Roly, Keya, Hidea, Cool и други. СТАР-БГ.КОМ изготвя проекта за корпоративно облекло с оптимална коректност и професионална логистична и дистрибуторска дейност.

 

СТАР-БГ.КОМ – класическо корпоративно облекло и иновативни дизайнерски решения

Корпоративната идентичност може да следва както абсолютно изчистена и класическа линия, така и по-иновативни кройка, технология, послание, брандиране и т.н. Затова СТАР-БГ.КОМ предлага изготвяне както на класическо и стандартно корпоративно облекло, така и творчески концепции за по-различна стилистика.

 

 

 

С корпоративно облекло от СТАР-БГ.КОМ постигаме доверие, разпознаваемост и рентабилност

Корпоративното облекло не е задължително да е скъпо. Вие можете да съчетаете корпоративно облекло например на базата на тениска и шапка. Можете да подсилите с интересен елемент и да получите дизайнерски издържано, но и по-нискобюджетно корпоративно облекло. Ще бъде брандирано Вашето лого и Вие ще бъдете разпознаваеми от всички клиенти на пазара. Освен че сте разпознаваеми и вдъхвате доверие, добавената стойност на поръчката за корпоративно облекло от СТАР-БГ.КОМ Ви дава възможността да сте постоянна реклама сами на себе си.

Вашият коментар