Да се потопим в приятни летни цветове

Настоящият сезон предлага изключително приятни водещи тенденции в цветовете. Как да съчетаем десена на своето облекло, зависи предимно от нашия вкус. Защото повод винаги има…

Жълт цвят

През този летен сезон е актуален игликово жълтият цвят. Слънчев и позитивен, този нюанс придава оригиналност, елегантност и нежност, ако го изберем. Идеално се съчетава с почти всички останали цветове.

Оранжево-червен

Топ нюансите на оранжевото са силно енергични и много красиви. Оранжево-червеният цвят акцентира нашата визия и я прави атрактивна. Този цвят обаче изисква повече усет в съчетаването с останалите цветове. Приляга с нюанси на зеленото, но един от двата цвята трябва да е по-семпло съчетан и да е по-скоро щрих. Оранжево-червеният цвят обаче може спокойно да се съчетае с повече бяло, с малко бежаво, жълто, черно и леки нотки синьо.

Син

Всички нюанси на синьото са предпочитани, според актуалните модни тенденции, носещи полъха на морския сезон. Можем да се облечем изцяло в синьо, като особено добре ще бъде, ако попдберем отделните части от нашия тоалет в различни нюанси на прекрасния син цвят.

Тъмносините десени е важно да съчетаем според материята, като идеално комбинираме с бяло, бежаво и кале.

Много приятна и класна визия придава синият цвят с оттенъци на зелено, но без да го комбинираме с други нюанси на синьото.

Зелен

Добре е да отбележим, че зелено-жълтото е много интересен, но и актуален модерен нюанс и десен. С този цвят придаваме едновременно задълбочен и загадъчен външен вид.

Още по-модерен нюанс е калето. Това е специфичен зелен нюанс, който асоциира с природата, здравословния стил на живот, спокойствието, хармонията.

Кафяв

Бежово-кафяво можем да изберем, за да съчетаем с цялата богата палитра от приятните за нас десени.  С бежовата багра ще бъдем модерни и ще се чувстваме комфортно в съчетание с всеки друг цвят.

Вашият коментар