6 важни неща за пътешествие

Обичаме да пътуваме, да посетим интересни места, да си починем на море или на планина. Да сгреем сетивата с барбекю, да споделим приятни мигове около огъня на морския бряг, да поседнем на пикник сред природата… Тогава следващите редове са за нас…

Освен слънчевото си настроение, за нашето малко или голямо пътешествие, е препоръчително да разполагаме с необходимите неща, които може да ни потрябват.

Накъдето и да се отправим, за да разпуснем пълноценно, е добре да си имаме и следните принадлежности.

Тениска

Каквото и облекло да поставим в куфара, няколко тениски едва ли ще са излишни. Особено докато пътешестват, и дамите, и господата се чувстват удобно с тениска от качествена – естествена и приятна на допир, материя.

 

Хубавата фланелка, освен топ тренд, е и облекло, което съчетаваме лесно и ни доставя комфорт.  По време на пътуване можем да подремнем, а когато пристигнем, да изглеждаме и да се чувстваме добре.

Шапка

Дали сме на сафари или се разхождаме из някой мегаполис, е добре да разполагаме с качествена удобна шапка, която освен че ни предпазва от жаркото слънце, е и един от най-стилните аксесоари за нашата визия.

Ветровка

Където и да сме на път е добре да си носим  ветроустойчивото олекотено яке. Така сме подготвени и защитени от застудяване и от по-ветровито, дъждовно време. Можем просто да наметнем своята ветровка върху облеклото и да се чувствате удобно и приятно. Освен това този тип яке заема много малко място и обичайно си има малко компактно джобче-чантичка за прибиране.  С него под ръка със сигурност ще направим по-комфортно нашето пътешествие.

Олекотено одеалце

На пикник, около огъня на морския бряг или в планината, можем да разчитаме на меко олекотено одеалце – да се наметнем, да поседнем или да се излежаваме под шарената сянка…

Хавлиена и плажна кърпа

Хубаво е да разполагаме със собствена качествена хавлиена и плажна кърпа по време на нашето пътешествие, особено ако ще прекараме повече време на море или на планина. Идеален избор е не много обемната кърпа от фина и естествена материя.

 

Раница с място за обувки

Дали само с нея или като част от общия багаж за по-далечно пътешествие, многофункционалната спортна раница е винаги отлично решение.  Освен удобни разпределения за вода и т.н., си имаме специално долно отделение с място за обувки. Дръжките на раницата е важно да са удобни, за да сме максимално експедитивни и да предпазваме своите вещи. Можем да ползваме тази раница за различни ежедневни занимания като фитнес и спорт и винаги да ни послужи за нашето пътешествие.

Всички тези продукти и много други, можете да откриете в сайта и онлайн магазина на СТАР-БГ.КОМ. Изберете предпочитан модел и марка от нашите каталози или се свържете с нас за съдействие. Всички артикули, които изберете могат да бъдат брандирани от нас с Вашето лого.

Вашият коментар