Компресирани тениски? Да, разбира се…

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Да компресираш тениска е ефективен начин да се възползваш от възможностите на рекламния текстил. Представи си например тениска, поместена в размерите на малка вложка с интересен дизайн и форма на кола, на бутилка, на самолет… и безброй други възможности.

Изглежда миниатюрно, но много практично и атрактивно. Компресираната тениска можеш да ползваш за промотиране на различни събития, кампании и като допълнение към всеки издържан рекламен похват в бизнеса. С Компресирана тениска винаги ще привлечеш внимание и ще оставиш чудесно впечатление.

Дългогодишен специалист в областта на рекламния текстил, наскоро сподели: „Харесаха ми всички артикули – шапки, якета, поло тениски, но запомних и още се сещам за онази чаша с красивия дизайн и компресираната тениска във форма на кола“.

 

Определено, когато си поръчваш различни текстилни артикули и желаеш да представиш себе си и своята фирма по най-добрия начин, идеално решение за финален щрих е Компресираната тениска. Да не забравяме, че на нея предварително може да бъде поставено Лого, Надпис, Снимка или Послание, с най-качествените и съвременни технологии за печат.

Компресирана тениска – особености

 

                                                      

    Памучна материя

 

За да бъде компресията оптимална, се изисква материята да е изцяло памучна, без големи копчета и подобни елементи.

Технологията може да се приложи и върху други памучни артикули

Добре е да се има предвид, че може да се компресират и други артикули, които са 100% памучни. Може да се компресират в уникална форма готварски престилки, шапки, хавлиени кърпи, потници, торби и други, които могат да бъдат раздавани като уникален фирмен подарък.

 

Дизайн и форма на вложката 

                                                        

Вложката на компресираните тениски освен специфична форма, може да има предпочитан от клиента дизайнерски акцент. Така например, може да бъде изписан слоган, бранд, да бъде изобразена графика, рисунка и др. Това е още едно допълнително предимство на крайния продукт – Компресирана тениска.

                                                        

Изваждаш от вложката и ползваш

Смаленият текстилен артикул придобива реалната си форма, след като се извади от вложката и се намокри с вода. Изпран и изгладен е абсолютно готов за ползване.

За качествен и ефективен компресиран текстил можеш да се довериш на СТАР-БГ.КОМ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Вашият коментар