Stanley/Stella

 

С радост и гордост споделяме, че от ноември 2017 г.

STAR-BG.COM e дистрибутор за България на марката STANLEY/STELLA

 

Освен вниманието към детайла и стремежа към високото качество и коректното обслужване, нас ни свързва и единомислието по отношение на отговорната политика към опазването на околната среда и защитата на човешките права.

Съвременни висококачествени продукти, произведени с уважение към хората, природата и околната среда

 

Stanley&Stella е марка за съвременни хора с творческо мислене, които имат отговорно отношение към защитата на човешките права и опазването на околната среда.

Мисията на Stanley&Stella е да изгради и наложи нови стандарти в корпоративната модна индустрия. Хората, които носят дрехите Stanley&Stella имат едно положително, иновативно и трайно изживяване.

Марката Stanley&Stella култивира оригиналните идеи и работи изцяло с естествени материали, за да създаде още по-красиви, по-меки и по-удобни продукти, които да са приятни за носене.

Отделя се голямо внимание на избора на материалите, на кройките, на изработката, на тонирането, на принта и на цялостната визия.

Качеството присъства и в най-малкия детайл.

Продуктите на Stanley&Stella са не само неустоими, но и много устойчиви, благодарение на високото си качество.

Stanley&Stella използват основно естествени влакна, като акцентират върху органичните материи, които са добри за тялото Ви и за околната среда.

И понеже бъдещето на планетата ни не е за пренебрегване, Stanley&Stella имат сертификати за всички свои продукти по най-стриктните пазарни правила за сертифициране.

 

Заповядайте в шоурума на STARBG.COM, за да разгледате и да пипнете продуктите на Stanley&Stella!

Технологии за брандиране

СТАР-БГ разполага с възможности за брандиране върху различни рекламни носители от текстил и други материали.

В зависимост от продукта и желанието на клиента, ние можем да брандираме с някоя от следните технологии:

 

Ситопечат

 

 

Сито Трансфер

 

Флок

 

 

Дигитален принт

 

 

Солвентен печат

 

Бродерия

 

 

Сублимация с пришиване

 

Сублимация с бродиране и пришиване

 

 

Апликация с бродерия и пришиване

 

 

Директна сублимация върху текстил

 

Сублимация

 

Лазерно гравиране

 

Тампонен печат

 

Печат върху стъклена и порцеланова чаша с изпичане

 

Дигитален печат върху сувенири

 

Сублимация върху керамична чаша

 

ADLER вече и в България

От януари 2017, СТАР-БГ е официален вносител на новата за българския пазар марка ADLER.

Продуктите са разделени в три бюджетни категории и са с отлично качество и международни сертификати.

Другото голямо предимство е, че продуктите на ADLER се предлагат с голям избор от цветове на мъжки, дамски и детски модели.

Продуктите на ADLER са в крак с най-съвременните технологии

Вярвате или не, в крайна сметка, не цената оказва най-голямо влияние върху решението ни да купим даден текстилен продукт. Дизайнът, цветовете и, не на последно място, приятният допир излизат на преден план и са критериите, които повлияват решението на клиента дали да купи дадена дреха. Почти всеки, който избира дреха, първо автоматично я докосва, мачка я с ръка, за да усети материята и да прецени дали ще му е приятно да я носи.

В такъв случай, след външния вид, усещането при допир е най-важно при избор на дрехи и ни помага да усетим мекотата и еластичността на текстила.

Защо да не изберем дреха, чиято материя е подобрена и омекотена още при производството?

В крак с най-новите тенденции в световен мащаб ADLER включи, още през 2012 г., финална обработка със силикон в производството на част от текстилните си продукти. Ако сравните два текстилни продукта, този със силиконов завършек категорично ще спечели надпреварата.

При все, че някои омекотители могат да се прилагат директно в самата прежда, ADLER са избрали по-добра техника за омекотяване на готовия плат, чрез непрекъснат процес на потапяне в силиконова баня. Обработката със силикон подобрява плата подобно на омекотител, но ефектът е значително по-траен.

Продуктът обработен по този начин е мек на допир, устойчив на прах, и с подсилени шевове.

Благодарение на силиконовия завършек платът е приятен на допир, приляга добре към тялото, не задържа петна и се цапа по-малко, а голямото предимство е, че печатът се фиксира много по-добре и цветовете са по-ярки и трайни.

Материалът често е алфата и омегата на текстилния продукт

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Правилният избор на материал е много важна стъпка в процеса на създаване на нов продукт. Независимо дали ще изберете памук, вискоза, полиестер или микс, винаги е необходимо да се вземе под внимание качеството.

Памукът е най-популярният материал. Той е 100% естествен. При все това, дали наистина сте в състояние да идентифицирате категорично дали дадена материя е памук или не? Някои технологии за третиране могат да обработят памука до нива, близки до чиста коприна.

Когато се каже „вискоза“, много хора смятат, че това е синтетичен материал. Съвсем не! Вискозата представлява целулозни влакна, което я прави напълно естествен продукт. Изделията от вискоза са много приятни на допир, силно абсорбиращи, и почти не се мачкат. Не е чудно, че дори и днес тези продукти са много популярни в текстилната промишленост, а през 2014 г. световното производство на вискоза достигна шест милиона тона.

И все пак, напоследък популярността на полиестера все повече нараства. Въпреки че представлява 100% синтетични влакна, той притежава свойства, които са сред най-търсените от потребителите на текстилни продукти. Ние можем да изтъкнем например високата ветро и водоустойчивост, устойчивостта на микроорганизми, както и способността за бързо съхнене. Полиестерът е много популярен в производството на дрехи за спорт и игри на открито и се използва от всички световно известни марки.

Полиестер:

 

poliester

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Бизнес IT Семинар – Investor.bg 2016

[vc_row margin_top=“0″ margin_bottom=“0″][vc_column width=“1/2″][vc_single_image image=“36726″ img_size=“1200×800″ alignment=“center“ onclick=“img_link_large“ css_animation=“fadeInLeft“ css=“.vc_custom_1485426734785{margin-top: 5px !important;}“][vc_empty_space height=“30px“][/vc_column][vc_column width=“1/2″][vc_column_text]

Бизнес IT Семинар – Investor.bg 2016

[/vc_column_text][vc_empty_space height=“16px“][vc_column_text]През май 2016, фирма СТАР-БГ.КОМ взе участие в един от семинарите на Investor.bg, посветен на IT технологиите.

Там представихме нашите марки и услуги и запознахме участниците с различни оригинални възможности за реклама върху текстилни продукти и други рекламни носители.[/vc_column_text][vc_empty_space height=“30px“][/vc_column][/vc_row]