Нашият екип

С гордост мога да заявя, че работата на СТАР-БГ.КОМ ЕООД се отличава с точност, коректност и прозрачност на процедурата. Екипът ни изпълнява всеки поет ангажимент с пълна отдаденост и с лично отношение към нуждите на всеки отделен клиент.

Проследяваме внимателно различните етапи, през които преминава всяка поръчка, за да избегнем евентуални пропуски и да коригираме своевременно възникнали дефекти или нередности по време на производството. СТАР-БГ.КОМ е партньор, на когото може да се разчита от момента на подаване на поръчката до нейната доставка и работим упорито, за да запазим този имидж. Коректните и точни взаимоотношения, изградени през годините, между нас и нашите клиенти са доказателство за това, че екипът ни е съвестен, прозрачен, отговорен, динамичен, гъвкав, усмихнат, положителен и отзивчив.

Успешната работа на СТАР-БГ.КОМ се дължи, от една страна, на доброто дългогодишно сътрудничество за внос с утвърдени международни компании, при предлагането на голям спектър рекламни артикули, и от друга – на нашата стройна система за прилагане на различни технологии за изработка и брандиране на рекламния продукт.

Това съчетание между внос на готови продукти и изработване на индивидуални поръчки по уникален дизайн за клиената, ни позволя да предлагаме голям избор от стилни и качествени продукти в широк ценови диапазон.

Всеки от нас поотделно и всички заедно се стараем да впрегнем своята експертиза, за да дадем най-добрите професионални съвети, с цел постигане на най-добър резултат за клиента.

Аз самият с готовност ще отговоря на всяко Ваше запитване и ще се радвам да обсъдя с Вас необходимите детайли, за да Ви изготвя персонална оферта.

Благодарим Ви за оказаното доверие!

Деян Ангелоев
Управляващ собственик

СТАР-БГ.КОМ ЕООД